Елена Паришева е сред най-обичани и коментирани фолк певици у нас.

Елена Паришева е сред най-обичани и коментирани фолк певици у нас. Макар да предпочита да говори повече за кариерата си, отколкото за личния си живот Елена все пак открехна малко завесата на любовта си с Ивелин Попов пред bliasak.bg:

Елена Паришева разказва за гаджето сиЕли, как започна годината за теб?
Елена Паришева:
Здравословно не много добре. Като всеки нормален човек ме хвана някакъв грип и се надявам скоро да ме пусне. Иначе започва ново десетилетие и направих равносметката си за изминалите години. Като че ли за новата година имам по-обмислени планове.

Какво не ти достига обикновено?
Елена Паришева:
Не ми достига време да си почивам и да съм на спокойствие със себе си, близките ми и най-важните хора за мен. Обещах си за напред да имам повече време за всичко. трябва да съм малко по-подредена.

Подготвяш нова песен и видеоклип към нея. Разкажи за какво става въпрос?
Елена Паришева:
За първи път в живота си май ще посвещавам песен на някой. Всъщност направих песента специално с емоцията, която ми носи новата любов. Посвещавам „Не пускай” специално на него. Песента е много хубава, надявам се хората да я харесат. Режисьор на видеото отново е Люси Иларионов, стайлингът си е мой, направихме нещо по-модерно.

Предизвикателно заглавие!? Какво „Не пускай”?
Елена Паришева:
Мен да не пуска. (смее се)

Как върви любовта с Ивелин?Елена Паришева разказва за гаджето си
Елена Паришева:
Обещала съм си да не коментирам за нашата връзка, защото в медиите, когато говориш за отношенията си с друг популярен човек, се опорочава труда му. Знам той колко е отдаден на работата си и колко е сериозен в това, което прави, просто ще кажа, че имаме време да сме заедно и сме щастливи.

Не те ли тревожи фактът, че певица и футболист напоследък не са най-добрата комбинация?
Елена Паришева:
Всичко е много строго индивидуално и е до човека. За това и не искам да вадя отношенията ни на светло и да влизам в клишета. Искам да ги запазя истински, такива каквито са.

Влюбена и щастлива ли си?
Елена Паришева:
Да! Чувствам се много добре.

Защо искаш да се занимаваш със журналистика?
Елена Паришева:
Това ми е мечта още от гимназията. Влече ме по социалната част от тази професия. Харесва ми публицистиката и по-сериозната журналистика. Наблюдавам репортажите на Миролюба Бенатова, интересни са ми и предаванията на Маргарита Михнева.

Елена Паришева разказва за гаджето сиКога започваш?
Елена Паришева:
Надявам се тази година да съумея да се подготвя за изпитите по журналистика. Въпреки че не ми се иска работата ми да остава на по-заден план. Ще се опитвам да съчетавам нещата. Искам като запиша наистина да уча и да бъда отдадена на това, което правя. За това дори да не е тази година, а догодина ще го направя със сигурност. Целта ми не е да бъда просто вишист и да нося някаква титла пред името си. Искам да съм специалист в тази област.

Кое е последното недоразумение около теб? Сложи си пръстен и медиите решиха, че е годежен!?
Елена Паришева:
За да не се получават такива недоразумения повече няма да нося бижута и да говоря за тази връзка. (смее се) Иначе на новите недоразумения много се смея. Седя от страни и наблюдавам, когато двама популярни хора си мълчат до къде може да стигне фантазията на журналистите. Скоро бяха написали голяма глупост. Може и да е грешка на изписването, но беше написано Елена и ПопИто били разделени на Нова Година. На ПопИто много се смяхме. Вероятно журналистът е от Пловдив и бърка Е с И. Върхът щеше да е, ако ме бяха написали Илена.

Какви други проекти подготвяш за тази година?
Елена Паришева:
От много време насам имаме идея за дует с Борис Дали, сега е моментът да го реализираме. Имам още няколко готови песни. Искам да пусна балада, защото не съм снимала такава до сега. Като гледах хубавите промоции на колегите, много искам и аз да направя. Иска ми се да успея с албума до май месец и това ще се случи.