Адът и неговите демонични обитатели вече не са това, което твърдят свещените книги.

Адът и неговите демонични обитатели вече не са това, което твърдят свещените книги.Адът и неговите демонични обитатели вече не са това, което твърдят свещените книги. Косматите, пригърбени и страшни фигури се спотайват в преизподнята, където им е мястото. Вместо тези пъклени създания на 1 август на сцената на клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг ще дефилират и танцуват дългокраки “мефистофелки” с изваяни тела, бели рокли, бодита, дантели, камъни. Рогата на тези адски феи на модерния балет са почти като ангелски криле. Но движенията им са изкусителни и съблазнителни, грабващи съзнанието и... подсъзнанието. Единствено на това събитие, носещо името White Party–White Devils, Дяволът ще носи не Prada, а бяло.

Специално за партито в България пристигат (за пореден път) двама дяволски добри диджеи – унгарският тандем Crazibiza – които ще подпалят огньовете на адреналина и настроението под покрива на култовия черноморски клуб. Заедно с тях като “помощник-огняр” ще нажежава атмосферата и DJ Andrew, който от 2006 г. е резидент на Bedroom Beach и отдавна е доказал уменията си зад пулта.

Welcome to the Hell! 

Адът и неговите демонични обитатели вече не са това, което твърдят свещените книги.Кои са Crazibiza?

Зад диджей дуото Crazibiza се крият двама готини унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (с рождено име Балаз Хингий). Когато този тандем се събира през 2010 г. под името Crazibiza, за да запише траковете “Desire“, “Remembering“, “Dokker” and “Reach Out”, по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, наченала едва през 2009 г. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век. 

През същата рождена за дуото 2010 г. двамата унгарци стартират с няколко добре приети от музикалните среди тракове като “Spinning Around“, “Lovedance“, “Everybody”, които се задържат 6 седмици на първото място в класацията на Beatport House.

Истинският успех ги спохожда през 2012 г., когато те се оказват сред най-креативните диджейски тандеми с над 100 релийза и ремикса в най-уважаваните световни лейбъли. Оттогава насетне те имат по 150 гостувания годишно в клубове в Европа, Нова Зеландия, Китай, Хонг Конг, Япония, Южна Корея, Русия, Дубай, Северна и Южна Америка. Двамата унгарци не забравят обаче и родната страна – всеки четвъртък вечер те имат над 200 000 слушатели на вълните на будепещенското радио Music FM - 89.5 FM.