DJ Franky Rizardo застава зад пулта на 25 юли в Слънчев бряг, за да даде старт на фестивала Solar Summer 2015 и да подгрее публиката за шоуто на FATBOY SLIM.
DJ Franky Rizardo:
DJ Franky Rizardo:

DJ Franky Rizardo застава зад пулта на 25 юли в Слънчев бряг, за да даде старт на фестивала Solar Summer 2015 и да подгрее публиката за шоуто на FATBOY SLIM. Ето какво споделя той специално за читателите на bliasak.bg.

Франки, роден си на Международния ден на детето. Чувстваш ли се и до днес като дете и коя част от детството все още пазиш в себе си?
Франки: Определено има дни, в които се чувствам като дете. Обикновено това е, когато имам участие. Вълнението, което изпитвам тогава е същото, което изпитвах и като дете, когато например наближаваше рожденият ми ден. Освен това обожавам да експериментирам в начините, по които правя и пускам музиката си, така, както беше, когато бях малък.

На 14 г си се влюбил в хаус музиката. Разкажи ми кога беше първият ти досег с нея и кога разбра, че именно тя ще бъде твоята професия?
Франки: За това искам да изкажа големите си благодарности към интернет. Винаги съм слушал сетовете на DJ-ите и съм ги анализирал. Моментът, в който осъзнах, че искам и аз да се занимавам с това и то да бъде моя професия беше, когато за първи път пипнах DJ-ския пулт. Това беше любов от пръв поглед.

Някои от DJ-ите преминават през много трудности по пътя си към успеха. Как беше при теб?
Франки: За мен успехът не е на всяка цена. Най-голямото ми желание е хората да си прекарат възможно най-готино на партитата ми. Следвам страстта си и ако това ми донесе успех, ще е голям комплимент за мен.

Кога осъзна, че си звезда?
Франки: Никога не е имало момент, в който да съм осъзнавал това. Единственият момент, в който си казах "Успях!" беше, когато тръгвах към изхода на летището, носейки сака, в който бяха DJ-ските ми неща за първото ми международно участие. През цялото време не свалих усмивката от лицето си.

Какво очакваш от българската публика?
Франки: Това, което съм научил за българската публика е, че тя има невероятен музикален вкус. Хората са много топли и щури. Постоянно съм зает с пренареждането на музикалния сет, затова очаквайте приятни изненади. Очаквам с нетърпение да споделя с феновете си любовта към музиката.

Имаш ли си приятелка и трудно ли е да имаш връзка, предвид факта, че постоянно си на път?
Франки: Днес хората живеят толкова забързано, че според мен е трудно за всяка двойка да запази връзката си, независимо, каква професия практикуват. Трябва да се трудиш за успеха на връзката си! В момента съм сам! Като цяло пътуването не е бил големият проблем във връзките ми, защото обикновено съм взимал приятелките ми с мен. Привилегия е да можеш да посетиш толкова много места. А да го споделиш с някой го прави още по-специално.

Какво е посланието, което искаш да отправиш на хората чрез музиката си?
Франки: За мен най-важното е да се създават моменти, в които всички да са свързани. Ръцете са вдигнати нагоре, очите са затворени и приятните емоции започват. "Наслаждавай се на живота" е чувството, към което аз се стремя. Това са и спомените, които искам да създам.