Фолк дивата ДесиСлава винаги е успявала да демонстрира завидна форма, предвид напрегнатото й ежедневие и ангажименти на продуцент, собственик на музикална телевизия и майка и действаща певица.
Как отслабва ДесиСлава
Как отслабва ДесиСлава
Фолк дивата ДесиСлава винаги е успявала да демонстрира завидна форма, предвид напрегнатото й ежедневие и ангажименти на продуцент, собственик на музикална телевизия и майка и действаща певица.

ДесиСлава признава, че й е трудно да спазва какъвто и да било хранителен режим и да се храни под час, но не заради липсата на воля, а основно заради непрекъснатите пътувания по участия.
 
Тя избягва да се храни с вредни храни, дори предпочита да гладува. Певицата споделя, че обичайно се храни по два пъти на ден. Сутрин не закусва, защото никога не се събужда гладна. Не веднъж й се е случвало да има едно единствено хранена за деня и това е вечерята. Рядко си позволява да яде хляб и се старае да е пълнозърнест или със семена.
 
„Честно казано, аз не съм от хората, които не могат да седнат на масата, ако няма месо, напротив, повече от година не бях хапвала. По вкуса ми са риба и телешки стек, който задължително върви ръка за ръка с чаша червено вино“, разкрива блондинката. Тя обича съвсем обикновени храни, като страшно си пада по морска храна, зеленчуци, приготвени по всякакъв начин.
 
Една от любимите рецепти на изпълнителката е „много лесна за приготвяне, вкусна и богата на витамини, желязо и калции. Сварявате елда – зърнена храна се подправя с масълце, мед и малко сиренце. Надявам се да ви хареса!“, заключава ДесиСлава. Въпреки че ядките са вредни за гласа, са храна с висока хранителна стойност и гласовитата хубавица ги обича сурови. Тя харесва всякакъв вид зелени салати, като най-вече тези със семена и авокадо, подправени само със зехтин, и понякога с малко лимон. Сол не слага.
 
Обичам почти всички зеленчуци. Единствено аспержи не мога да ям, но то е защото съм алергична“, разкрива ДесиСлава. „От време на време си взимам храна от ресторанта на бившия шампион по вдигане на тежести Асен Златев. Там готвят предимно вегетариански неща, но всичко е много здравословно“, категорична е сексапилната изпълнителка.
 
От плодовете е голяма почитателка на папаята, за която казва, че можа да изяде промишлени количества. Обожава и тирамису за десерт. От течностите пие предимно фрешове, чай и на трето място – вода. „Водата не ми е любима. Знам, че е много полезна и трябва да пия, затова буквално се насилвам. Кафе и енергийни напитки категорично отказвам – не защото са вредни, а просто защото не ги харесвам“, обяснява продуцентката на млади таланти. Що се отнася до тренировъчния й режим, се стреми всеки ден след събуждане да прави серии от упражнения, а у дома си има колело и степер. Именно затова и не ходи на фитнес.

Примерно дневно меню:
Закуска: чай с мед
След 1 час – 1 авокадо или 1 ябълка
2 часа по-късно – зеленчукова супа или някакво постно ядене, ако е много гладна изяжда  филийка пълнозърнест хляб
Вечеря: риба със зелена салата