Новата седмична мисия успява да опъне нервите на звездите във VIP Brother до краен предел.
Деси Цонева се заканва на Жана, Лили става аутсайдер
Деси Цонева се заканва на Жана, Лили става аутсайдер

Новата седмична мисия успява да опъне нервите на звездите във VIP Brother до краен предел.

Неизгодното положение на Съквартирантите – марионетки и строгото отношение на създателите им ще докара някои от куклите до ръба на отчаянието.

В рамките на седмичната мисия кукловодите ще опъват конците на своите марионетки с трудни и неудобни въпроси, а марионетките ще трябва да бъдат максимално честни в отговорите си.

Кой е Съквартирантът, който ги е разочаровал най-много? В кой от участниците е напълно възможно да се влюбят? Коя е най-лошата майка? - и още много неудобни въпроси ще отприщят огромна вълна от недоволство, а последиците ще бъдат скандали, сълзи и желание за доброволно напускане на Къщата. 

Довечера, Лили и Жана ще се окажат аутсайдерите в групата, а всяка от двете ще изживее разочарованието си по различен начин. Зрителите ще станат свидетели и на нарастващото напрежение на Деси Цонева, която в мисията е марионетката на Жана. Ще се стигне дотам, че Деси да отправи сериозни закани към певицата.

Напрежението от мисията „Марионетки” тази вечер ще бъде толкова голямо, че дори един от най-спокойните Съквартиранти – Роро няма да удържи емоциите си и ще избухне. Докъде ще стигнат звездите в борбата със собственото си его, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA