Краля на фолка Азис явно е много щастлив с новата си половинка Денислав и не спира да публикува техни общи снимки на личната си страница във Facebook.

Азис и Денислав - вече и в леглотоКраля на фолка Азис явно е много щастлив с новата си половинка Денислав и не спира да публикува техни общи снимки на личната си страница във Facebook. След като изпълнителят публично обяви първо пред bliasak.bg, че двамата с експоловинката на Соня Немска са заедно, те вече споделят и едно легло. Дали само за спане, или и за по-интимни ласки, само певците си знаят.

Засега обаче Азис и Денислав все още не са се появявали публично заедно. Дени не се появи и на снощното участие на новата си половинка, който пя в столичния клуб Night Flight. Азис се раздаде изцяло за феновете, дошли да го чуят на живо и спретна уникално шоу с балета си.

Любопитното обаче беше, че в дискотеката бяха двама от бившите гаджета на Васко – Коце Ламята и Ники Китаеца. Първият успя да си издейства една целувка от певеца, докато Китаеца, който се изявява като продуцент, се наслаждаваше на шоуто заедно със съпругата си Виолета (снимки долу).

Още за връзката на Денислав и Азис, четете в бр. 46 на списание "Блясък", който ще е на пазара на 17 ноември.

Азис и Денислав - вече и в леглотоАзис и Денислав - вече и в леглото