През 2018 г. групата празнува 25 години на сцената

На 29 март 2018 г. една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи 11-ия албум в дискографията си. Дългоочакваният концерт-премиера ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години.

Албумът, озаглавен „Невидими стени”, включва 10 песни с осезаемо завръщане към твърдия звук. Първият сингъл от албума - песента „Моята сила”, вече се радва на огромен успех, а видеото е дело на актьора Асен Блатечки, който този път влиза в ролята на режисьор. Автор на музиката и текста е китаристът на групата и композитор Славчо Николов, аранжиментът е на БТР.

„Това е една от най-дълго записваните ни песни – работим по нея в студио от началото на тази година. Ние винаги си поставяме много високи изисквания към музиката си. От 3-4 мастъра на песента Наско избра това, което е най-близко до нас като звук. Не гоним срокове и решихме, че ще работим по сингъла, докато постигнем желаното звучене“, коментира Славчо Николов.

„Моята сила” има над 150 хиляди гледания в YouTube, а от месец юни тази година се върти и в родния радиоефир. Видеоклипа на „Моята сила“ може да гледате тук.

Вокалистът на групата Атанас Пенев сподели, че паралелно с работата по новия албум „Невидими стени“, групата ще продължи да се изявява на клубната и концертна сцена у нас, за да радва почитателите на българския рок.