Въпреки че беше приветстван от колегите си с бурни аплодисменти на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Златен глобус", Брад Пит имаше доста по-сериозна причина да се чувства неловко.

Брад Пит
Брад Пит

Оказа се, че 74-ото издание на филмовите и ТВ призове е събрало на едно място куп бивши и настоящи половинки на бившите съпруги на Брад - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли.

Преди самият Пит да излезе на сцената и да представи продуцирания от самия него филм Moonlight, зад микрофона застана Джъстин Теру. Както е известно той е мъжът, който успя да върне вярата в любовта на Дженифър Анистън, която тя изгуби след изневярата на Брад и последвалия им развод.

В залата пък беше друго бивше гадже на Джен - актьорът Винс Вон. Именно с него актрисата се хвана след развода си, като връзката им започна по време на снимките на филма The Break Up. За съжаление, отношенията им бързо се сгромолясаха.

Джъстин Теру и Винс Вон
Джъстин Теру и Винс Вон

Брад не беше "пощаден" що се отнася и до Анджелина. В началото на вечерта актьорът Били Боб Торнтън получи награда и се появи на сцената. Както е известно той е съпруг номер 2 на Анджи, с когото тя се раздели след осиновяването на най-големия си син Мадокс.

В залата беше и красавецът Колин Фарел, който имаше кратка забежка с Джоли покрай снимките на лентата на Оливър Стоун "Александър".

Били Боб Торнтън и Колин Фарел
Били Боб Торнтън и Колин Фарел