Победителката в предаването „България търси талант” Богдана Петрова разказа пред bliasak.bg какво се е променило в живота й след края на риалитито, има ли човек до себе си и с кой от световноизвестните изпълнители мечтае да работи:
Победителката в предаването „България търси талант” Богдана Петрова разказа пред bliasak.bg какво се е променило в живота й след края на риалитито, има ли човек до себе си и с кой от световноизвестните изпълнители мечтае да работи:

Певицата Богдана разказва за живота сиБогдана, какво се промени за теб след края на „България търси талант”?
Богдана: Много мои мечти се сбъднаха и продължават да се сбъдват. Като например това да пея на голяма сцена, пред голяма публика, да имам своя песен, да й направя клип... Всичко това са сбъднати мечти.
 
Останаха ли ти верни приятели след края на шоуто? По-различно ли се държат сега с теб?
Богдана: Моите приятели винаги са очаквали това да се случи, защото аз си го говоря от много отдавна: „Ще стане нещо, ще видите вие” (смее се). И те го очакваха, защото знаят, че аз каквото си наумя, го постигам. Знаят какво мога и бяха убедени в моя успех. Някак си го очакваха и беше нещо естествено за тях.
 
Имало ли е някой, който те е разочаровал?
Богдана: А, винаги има такива хора. Но аз гледам да ги забравя, да ги изключа от живота си и да карам напред. Няма смисъл по друг начин да се възприемат нещата.
 
А вниманието на момчетата към теб повиши ли се сега, след като стана известна?
Богдана: Ами, аз не забелязвам и дори да има нещо такова, не съм обърнала внимание. Знаете, когато човек е на друга вълна, изобщо не забелязва какво се случва около него.
 
И значи те си тичат след теб, а ти ги отсвирваш?
Богдана: Може и така да става, не знам (смее се)!
 
Някой не се ли опита да те впечатли с някакъв жест?
Богдана: Хм, момчетата на моята възраст просто забравят и романтика, и жестове, и всичко! Сега за по-големите изобщо не мисля.
 
Това значи ли, че си търсиш някой по-зрял?
Богдана: Ми, възможно е, да. Защото с момчетата на моята възраст не можем да се разберем, просто не говорим един език. Аз се чувствам много по-голяма, отколкото съм, може би затова търся по-зрял мъж.
 
Какъв трябва да бъде човекът до теб?
Богдана: Интелигентен, мил, да има чувство за хумор, да разбира, да те подкрепя, да е твой приятел въпреки всичко, да те обича такъв, какъвто си... Това са най-важните неща. Приятел означава дори да му се обадя в три часа посред нощ, той да дойде и да ми предложи рамо. Веднъж например – това майка ми не го знае и сега като го разбере, ще стане страшно – най-добрата ми приятелка ми звъни в два през нощта и ми казва: „Айде да се видим, много ми се говори с теб”. Не беше нищо лошо, просто искаше да се видим. Ние живеем на две крачки и лесно си ходим на гости. Та в три часа се разбрахме тя да ме чака долу и аз така по терлички едва-едва излязох, да не ме усетят нашите. Тя ме чакаше долу и седяхме до шест сутринта... Беше много хубаво.
 
Откакто спечели „България търси талант” стана доста известна. Певицата Богдана разказва за живота сиХаресва ли ти популярността?
Богдана: Да, защо да не ми харесва?! Това е част от работата ми. Не виждам какво лошо има – ок, ти нямаш личен живот, трябва да си наясно с това нещо преди да се отдадеш на някоя професия. Както лекарите – когато са решили да са лекари, те са наясно, че когато и да ги извикат, те трябва да са много бързи, защото става въпрос за човешки живот. Същото е и при нас – още когато съм решила, че искам да стана певица, ми е било ясно, че ще трябва да се лиша от личен живот и че хората ще се интересуват от мен.
 
Предполагам, че си чувала доста глупости за себе си. Кое е било най-безумното?
Богдана: Да, че не съм си завършила учебната година и съм оставена на изпити. А няма такова нещо – аз завърших с 5,60. По време на целия този шок в „България търси талант” аз си учих и си изкарах абсолютно всичко и си завърших наравно с останалите. Четох някъде, че цяло лято съм била на поправителни изпити, че едва съм завършила 11 клас – това са пълни глупости! Хората просто не си проверяват информацията. Може би, защото някъде бях казала, че не съм си починала цяло лято, но това не означава, че съм стояла в училище! Аз работих, бях в студиата, работих върху парчето си.
 
С коя от световноизвестните звезди би искала да работиш?
Богдана: Като малка винаги съм си казвала: „Някой ден ще пея с Майкъл Джексън на една сцена." Но тази мечта, за съжаление, така и няма да ми се сбъдне. Но не се знае – може пък да се срещнем в някой друг живот, или там горе като отида... Аз съм убедена, че тази моя мечта ще се сбъдне, но не в този свят. Също така много харесвам Бионсе, Марая Кери, дори пях няколко техни песни и ако един ден имам възможността да работя с тях, ще е „уау”!
 
Какво ти предстои оттук нататък?
Богдана: Предстои ми разнасянето, ако мога така да кажа, на дебютната ми песен „Всеки от нас”, която вече си има и клип. Музиката я направи Теди Кацарова, тя ми подари тази песен още по време на шоуто. Текстът е на Гери Турийска, участва и един прекрасен човек – Майк от Tri-o-five, който рапира много добре и внесе много позитивизъм в цялото парче. Искам да благодаря много на Жоро Майката, който много ми помогна, защото имаше един момент в студиото, когато просто зациклих, и тогава той и Теди Кацарова ми оказаха страхотна подкрепа, отпуши се и стана за два часа. Тази песен е моят начин да кажа на хората да бъдат позитивни и да се усмихват повече.