Зрители на шоуто "Къртицата" смятат, че делото, което Бориса твърди, че ще заведе срещу Емил Каменов, е добре замислен план на сценаристите и екипа на шоуто.

Бивш участник разкри манипулация в КъртицатаЗрители на шоуто "Къртицата" смятат, че делото, което Бориса твърди, че ще заведе срещу Емил Каменов, е добре замислен план на сценаристите и екипа на шоуто.

Както и че подобно нещо няма да се случи, след като участниците напуснат Базата, а всичко е с цел повишаване на рейтинга на предаването. 

До това мнение се стигна, след като стана ясно, че адвокатите, които ще защитават двете засегнати страни в казуса, работят... в една кантора.

Виктор Серафимов и Милан Зарев са двама от тримата колеги, трудещи се в правната кантора, които се очаква да застанат един срещу друг в съда. Явно обаче, че независимо какъв ще бъде крайният резултат, фирмата им така и така ще излезе победител. undefined

Първи за манипулацията сигнализира не кой да е, а отпадналият заради счупване на крака Стоян. Под кадър, на който юристът Серафимов заявява, че Емо няма от какво да се притеснява относно делото, тенорът разкрива неизвестната до този момент информация.

"Хаха, адвокатите на Бориса и Емо са колеги от една кантора. Те това е шоу стъкмистика ... Хахахаааа", пише Стоян.

След своя проверка bliasak.bg научи, че именно фирмата на двамата защитници се занимава с договорите на всички участници в "Къртицата." Те са работили с екипа на Иван и Андрей и по други техни проекти, сред които "Музикална академия".

Така че те са напълно наясно с всички детайли около участието на всяка една от звездите в подобни ТВ формати. А дали е неестествено колеги в една фирма да бъдат опоненти в съда обаче, не се наемаме да коментираме.

undefinedМилан със семейство Русеви

undefinedВиктор с Евгени Иванов