Феновете на хитовата вампирска сага "Здрач" ще останат страшно изненадани от развоя на отношенията между тримата главни герои Едуард, Джейкъб и Бела.
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

Феновете на хитовата вампирска сага "Здрач" ще останат страшно изненадани от развоя на отношенията между тримата главни герои Едуард, Джейкъб и Бела. Режисьорът на първите два филма от хитовата поредица Крис Вайц издал, че в третата част на сагата - „Затъмнение“, ще има доста гореща еротична сцена между... Бела и Джейкъб.

Крис Вайц обявил, че негов колега ще работи по филма „Затъмнение“. Това обаче не му попречило да издаде любопитни неща от „кухнята“. "Приготвили сме малко секс приключение между Бела и Джейкъб“, разкрил той.

Фенове на поредицата възнегодували срещу въпросната сцена, тъй като това променя сюжета от книгата. „Никъде в „Затъмнение“ не пише, че Бела и Джейкъб правят секс. Да, той я целува на едно място, но това е всичко. Срамота е да променят историята и да заблуждават тези, които ще гледат екранизацията“, гневят се почитатели на сагата.