Няколко дни след края на успешния сезон на Bedroom Beach един от най-добрите софийски клубове отвори отново врати за своите почитатели.
Bedroom Premium Club събра родния елит за старта на сезона
Bedroom Premium Club събра родния елит за старта на сезона

Няколко дни след края на успешния сезон на Bedroom Beach един от най-добрите софийски клубове отвори отново врати за своите почитатели.

С обновен луксозен интериор и с озвучителната система L-Acoustics, на която са се доверявали самите Роби Уилямс и Мадона, Bedroom Premium Club посрещна хиляди гости от цялата страна. Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, който е основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своeто качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес.

От новия сезон с внушителния саунд може да се похвали и Bedroom Premium Club, единственият клуб в страната, който притежава уникалната озвучителна система.
Денят на откриването 9 септември премина под слогана „День победы“ – едно иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия. За преобразяването на Bedroom Premium Ladies стои дизайнерът Донка Боева, а за хореографията им – Галина Христова. На диджейския пулт застанаха DJ Big D, FOXXY и 2 Lica MC.

Представители на бизнеса, политиката, спорта, артистичните и музикалните среди уважиха събитието. Сред гостите бяха певиците Михаела Филева и Поли Генова. Поли изненада всички с екстравагантна прическа и не спря да купонясва с Елена Петрелийска от предаването “Мастър шеф”. Актрисата Елен Колева се похвали, че е готова с дебютната си книга с поезия. Заедно с нея се забавляваха певицата Теди Кацарова и оперният певец Ганчо Бояджиев, който е ученик на Гена Димитрова. Футболната легенда Даниел Боримиров и състезателка по мотоциклетизъм Силвия Радулова също бяха забелязани на откриването, но в отделни компании. Олимпийската шампионка Тереза Маринова избра Bedroom Premium Club, за да отбележи рождения си ден. На 11 септември лекоатлетката събра и почерпи свои близки приятели, сред които бяха забелязани Галина Христова (Галя от балет Сатен) и Аксиния. 

Сред присъстващите бяха още „Мис България 2012” Габриела Василева, моделките Мадлен Иванова и Меги Николова, Ан Джи, Деси Зидарова.

На 11 и 12 септември Bedroom Premium Club се оказа тесен за своите почитатели. Двете тематични шоу програми Sparling Sex Appeal и Your favorite sin бяха твърде смели дори и за най-разкрепостените, а Bedroom Premium Ladies – изключително предизвикателни.   Представете си бляскави момичета, окъпани в злато, които се движат в перфектен ритъм и привличат вниманието. Гостите - обладани от златна треска и сексапил. Каквото помислите, ще уцелите право в целта – любимият грях е трудно постижимият. Разкайващи се грешници и монахини разголват фантазиите и провокират. Две нощи на греховното изживяване.

По време на четиридневното парти се редуваха диджеите Dimo BG, Andrew, Mascota и D-Trax. До края на годината зад пулта на Bedroom Premium Club се очакват да застанат освен познатите имена като испанският диджей Ruben Alvarez, британката Rae и унгарците от Crazibiza, така и нови.

сн. disco.bg