Bedroom Premium Club се е доказал многократно пред своите гости и продължава да работи в тази насока – да бъде лидер в клубния живот на София.
Bedroom Premium Club открива сезона
Bedroom Premium Club открива сезона

Bedroom Premium Club се е доказал многократно пред своите гости и продължава да работи в тази насока – да бъде лидер в клубния живот на София.

Потопи се в покоите си – влез в твоя клуб, посети твоето място! Това е Bedroom Premium Club.

Ние знаем как да те накараме да се почувстваш специален – затова и се връщаш при нас – всяка следваща вечер, всяка следваща седмица, за всеки следващ повод! Знаеш, че всеки ден ще намериш едно различно АЗ с програмата на Bedroom Premium Club – авангардно шоу, наситено с женска красота, предизвикателни костюми, високотехнологични ефекти. Тематичните спектакли  Fetish Night, White Devils, RockstaR, Future Heroes, Your Favorite Sin са само малка част от разнообразната програма на клуба.

Вероятността да срещнеш в Bedroom Premium Club световноизвестни личности е голяма! Специални гости на клуба са актьорите Стивън Дорф и Били Зейн, руския топ модел Олеся Малинская, легендарния К1 боец Семи Шилт, бижутерът Фалаз Груоси, създател на марката Grisogono и много други. Възползвай се!

На 9 септември ще бъде открит новият сезон в Bedroom Premium Club. Затвори широко очите си, усети атмосферата, остави кожата ти да настръхне от внушителния L-Acoustics саунд. Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, който е основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своята уникалност и качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес.

Роби Уилямс, Мадона, Ъшър, Пинк, Джъстин Тимбърлейк, Депеш Мод, Дейвид Гета са само някои от световните знаменитости, доверили се на L-Acoustics за своите музикални шоу спектакли. На френския бранд също са заложили и някои от най-престижните клубове в света като: Pacha Club – Кан, Bamboo – Маями, La Fabrik – Лезен, Франция, Jimmy’z D’Hiver – Монте Карло и др. На 9 септември най-добрата в света озвучителна техника ще заработи и в най-добрият клуб в София – Bedroom Premium Club!

Денят на откриването, или Week Long Opening Party, ще премине под слогана „День победы“ – едно иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия. Живакът на термометъра ще скочи нагоре, към върха на червеното, когато се появят Bedroom Premium Ladies. За тяхната визия се е погрижила дизайнерката Донка Боева, а за хореографията им – Галя от Сатен. Зад диджейския пулт ще се вихрят DJ Big D, FOXXY и 2 Lica MC.

Откриването на новия сезон в Bedroom Premium Club продължава на 10 септември с Ladies Night и DJ Gorro. На 11 септември идва ред на шоуто Sparling Sex Appeal с резидентите на клуба DJ Andrew и Dimo BG. Week long Opening Party ще завърши на 12 септември с представлението Your favorite sin и диджеите Mascota и D-Trax.