Списание ELLE България излиза с брой, посветен на щастието. Едно от лицата на ELLE Happy Issue неслучайно е Барбара Палвин, една от най-добрите топмоделки.

Барбара Палвин и изкуството на щастието в ELLEСписание ELLE България излиза с брой, посветен на щастието. Едно от лицата на ELLE Happy Issue неслучайно е Барбара Палвин, една от най-добрите топмоделки. И една от най-нашумелите през последните години.

Трябва само да хвърлите поглед на профила й в Instagram с над 3 милиона последователи, за да се убедите в това. Открита от модни скаути в Будапеща, когато била на 12 г., Барбара Палвин бързо се превръща във феномен, изгрява в най-елитните списания, снима с най-известните фотографи и за най-големите марки. Барбара е известна и с това, че винаги е жизнерадостна и има своя теория за моментите, които ни правят щастливи.

Различна гледна точка по темата на страниците на ELLE идва от Мира Добрева. Защо чаровната журналистка не вярва в „измислицата за красивата и добра жена, която сутрин, освен закуската на мъжа си, слага приветлива усмивка, косата й е нежно сресана в елегантен кок, роклята е свежо изпрана и прясно изгладена, а тя, подпряла глава на рамката на вратата, докато изпраща мъжа си на работа, с любов произнася: „Приятен ден, скъпи! Ще те чакам довечера“? Отговорът е в новия брой на ELLE.

На страниците на изданието ще разберете какво е да си дете на известни, или на богати, или без родители, или с гениален талант, или от Сирия... Ще се срещнете с 5 различни деца и ще видите света през техните очи.

Очакват ви още най-свежите аромати за лятото, тенденциите на новия сезон за всеки стил, вкус и джоб, грим-палитра за слънцето и банските, които вталяват. На страниците на ELLE е и любопитен репортаж от Фестивала на модата в Луксор, Египет.

Новият брой на списание ELLE е на пазара от 20 май.

undefinedЙоана - дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова