Най-коментираният актьор у нас открехна врата на личното си пространство специално за новия брой на списание „Блясък“.
Асен Блатечки: Не чувствам вина за нищо
Асен Блатечки: Не чувствам вина за нищо

Най-коментираният актьор у нас Асен Блатечки открехна врата на личното си пространство специално за новия брой на списание „Блясък“.

Ще бъде ли взискателен към кандидатите в „България търси талант“, какви качества би искал да изгради в деца си, както и в какви отношения е в момента с Катя и модела Диляна Попова, той сподели единствено пред нас. 

Асен е категоричен, че не съжалява за нищо в живота си и че е изключително щастлив от факта, че има две прекрасни деца - дъщеря Катерина и син Борил. А дали се притеснява за тях, заради времената, в които живеем?

"Не! Това, което се случва сега, се случваше и преди. Първата писменост намерена въобще в света, на онези финикийските плочки, мисля, че са били дванадесет, та на единадесетата от тях има бакалски сметки, а на дванайстата има трактат, на който пише колко е лоша днешната младеж. И това е преди 5-6 хиляди години, та и повече. Да, времената са различни за нас, обаче за нашите деца, времената са си техните. Така че... това не ме притеснява", категоричен е Асен. 

Какво споделя още Блатечки можете да прочетете в новия брой на списание "Блясък", който вече е на пазара.