Днес Антония се раздели със Съквартирантите и напусна шоуто VIP Brother.
Днес Антония се раздели със Съквартирантите и напусна шоуто VIP Brother. Тя сподели в „Голямата уста” и пред водещата Камелия, че не би могла да съчетае учението си с живота в Къщата. За нея образованието било най-важното нещо и не би искала да провали последната си година в университета. А музиката, купоните до ранни зори и големия шум много й пречили и затова тя взела решението да напусне. Антония разкри още и, че за нея щяло да бъде много трудно да си вземе останалите три изпита, които й предстоят в тази обстановка в която живеела.
Друга неприятна случка за миската бил и скандалът между нея и Ивайла. По думите й Бакалова я била нападнала още от самото начало, при влизането й в Къщата, защото явно е видяла конкуренция в нейно лице. Освен това Ива й правила забележки за щяло и не щяло и определено показвала негативното си отношение към Антония.
Петрова сподели, че и навън щяла да помага за набирането на средства за каузите, а по какъв начин не конкретизира. Категорична обаче беше, че не напуска шоуто, защото мъжете в Къщата избраха Ивайла пред нея за Мис VIP Brother. За нея конкурс, от който се определя дали ще се къпе с топла вода или не, е незначителен и несериозен.