Водещата на предаването „Тази сутрин” Ани Цолова ще бъде гост тази събота, 16 октомври, в предаването „Търси се”.
Ани Цолова
Ани Цолова

Водещата на предаването „Тази сутрин” Ани Цолова ще бъде гост тази събота, 16 октомври, в предаването „Търси се”. За първи път зрителите ще разберат подробности за нейния личен живот и ще я видят през очите на семейството и любимите й приятели.

Изключително емоционална ще бъде срещата на водещата със съпруга й Васил Мичев, който дава първото си интервю именно за „Търси се”. „Първо я харесах като жена, а след това видях душата й. С нея сме тотално различни и непрекъснато сме в бесни спорове. Тя е безумно романтична, а аз мразя романтиката. Само веднъж й подарих едно цвете”, откровено разказва Васил, който работи като оператор в bTV.

„Връзката ни мина през много препятствия. Вече 10 години сме заедно и аз обичам този мъж именно защото е нестандартен и неподправен”, емоционално разкрива Ани. За първи път тя ще говори за отношенията й с дъщерята на съпруга й от първия брак, която живее в Америка. И за още един член на семейството ще стане дума - това разбира се е синът на Ани, Калоян, който изневиделица ще се появи в студиото „Търси се”.

Какви предизвикателства бяха отправени към Ани, справи ли се тя с тях и какво още се случи в студиото на предаването зрителите ще видят тази събота от 11 часа в ефира на bTV.

сн. Стоян Гребенаров