Ангел и Моисей са поредните изпълнители, които напуснаха шоуто X Factor по желание на зрителите.

Ангел и Моисей са поредните изпълнители, които напуснаха шоуто X Factor по желание на зрителите. Те не успяха да преборят конкурентката си Александра и отпаднаха точно преди финала. Вижте какво казаха Ангел и Моисей пред bliasak.bg минути след като завинаги се разделиха със сцената на X factor.

Ангел и Моисей не се смятат за нещо повече от другитеКак се чувствате, след като отпаднахте?
Моисей: Много съм спокоен и доволен от резултата тази вечер (б.р. снощи, 30 ноември). Ние очаквахме това да се случи и много се радваме за Сани, защото тя е номер едно за нас и се радваме, че ни пребори.

Ангел: Аз се чувствам щастлив, много добре... Имам душевен мир в себе си. Честно казано, ние със Сани си знаехме, че ще бъдем заедно на елиминации. Това беше повече от очевидно, не знаехме кой ще отпадне, но точно това си говорихме с Рафи, че тези елиминации просто бяха наложителни. И четиримата финалисти, които останахме, заслужавахме да сме на финал, но просто трябваше някой да отпадне. Радваме се, че Сани остана, защото тя наистина заслужава да бъде на финал.

Как ви се отразява славата?Ангел и Моисей не се смятат за нещо повече от другите
Моисей: Ами... какво да кажа, аз не мога да се определя като звезда. За да станеш звезда, трябва да имаш много опит зад гърба си. Ние тука едва ли не един милион ни харесват. Ние тепърва започваме да се изкачваме по стълбичката и да ковем летвичките.

Ангел: Не се чувствам звезда изобщо, като изключим виканиците и крещенията на публиката, но те ще отшумят рано или късно. Не се чувствам звезда по никакъв начин. Вярата ни в Бог много ни смирява и ни помага да се чувстваме на ниво, да се сработваме добре с екипите и да имаме респект и уважение към всички.

Поласка ли ви бурната реакция на публиката? Вече имате много фенки, които скачат и се радват, когато ви видят.
Ангел: Естествено, че вдига адреналина доста. Но по никакъв начин няколкото сантиметра над останалите хора на тази сцена не си карат да смятаме, че сме нещо повече от тях. Всеки има талант в себе си, просто трябва да го развие.

Ангел и Моисей не се смятат за нещо повече от другитеМоисей: Не, по никакъв начин не ме ласкае. Аз съм чел още преди една година, когато не знаех изобщо какво ще се случи с живота ми, едно писмо от Чарли Чаплин, който се обръща към дъщеря си с думите: „Когато излезеш на сцената и се усетиш с нещо повече от тези хора, които гледаш от високо, просто се сети за бедните и обикновени хорица, които дишат като теб, които са като теб и които Бог е създал да живеят както теб". Аз съм върху тази концепция и мисля докрай да бъде така, каквото и да стане с моя живот, винаги знам, че всички сме като едно пред Бог.

Какво промени във вас X Factor?
Mоисей: Много неща, аз лично станах по-дисциплиниран, развих вокалните си способности. Намерих големи приятели и се научих на постоянство.

Aнгел: Разви ме вокално страшно много. Аз съм се занимавал с музика, но тук се развих страшно много. Завързах контакт с хора, които биха могли да ми бъдат от голяма полза в бъдеще. Създадох и много приятелства също така, които ще останат завинаги в сърцето ми.

С кого се сприятелихте най-много?
Ангел и Моисей: Поли, Мария Илиева и Сани.