Фотограф на „Блясък“ щракна звездната двойка Алисия и Ники Михайлов на летището преди броени дни.
Алисия и Ники Михайлов са като семейство
Алисия и Ники Михайлов са като семейство

Фотограф на „Блясък“ щракна звездната двойка Алисия и Ники Михайлов на летището преди броени дни. Певицата и футболистът се прибираха от Холандия, където прекарват голяма част от времето си, защото именно там Михайлов тренира с отбора си „Твенте“.

Според източници на "Блясък" изпълнителката на "АРА мюзик" и половинката й прекарвали голяма част от времето си в чужбина в компанията и на малкия Валери, който често придружавал майка си по време на гостуванията й в Холандия.

Защо двойката предпочита да стои постоянно в Холандия, а не в България, ще има ли сватба и бебе и как двамата влюбени обичат да се изненадват, можете да разберете от новия брой 36 на списание "Блясък", който ще е на пазара от 4 септември.

В броя ще прочетете подробности за романтичните ваканции на Дженифър Анистън и Джъстин Теро, и Антония Петрова и Александър Бередин; как Лияна строява дъщеря си и мъжа си; как да се избавим от тъмните петна по кожата и кой е сексът, който трябва да се опита на всяка цена. Всичко това и още любопитни теми от света на шоубизнеса и лайфстайла можете да разберете в новия брой на списание "Блясък", който ще е на пазара на 4 септември.