Актрисата Алекс Сърчаджиева е категорична, че би направила всичко в името на семейството и любимия мъж.
Алекс: Зарязвам всичко заради Иван
Алекс: Зарязвам всичко заради Иван

Актрисата Алекс Сърчаджиева е категорична, че би направила всичко в името на семейството и любимия мъж.

Ководещата на VIP Brother признава в интервю за новия брой на списание "Блясък", че дори е готова да зареже живота, който има в момента, ако любимият й Иван поиска това от нея.

"Бих се отказала от всичко заради Иван. Не държа на нищо, освен на него и на семейството си. Всичко друго са глупости. Когато имаш човек до себе си, и се чувстваш добре, можеш да направиш всичко, което поискаш", казва Алекс.

Как Сърчаджиева определя представянето на Иван Ласкин в Къщата на VIP Brother, защо той я е ядосал на първата им среща, с какво я изненадва и ще имат ли още деца, разберете от откровенията на Алекс в новия брой на списание "Блясък", който е на пазара от 13 ноември.

В броя ще можете да разберете още откога Любина живее с родителите на Багата, каква е истината за брата на Тризначките, как Мариана Попова остана без мъжа си след VIP Brother и защо Вихра трябва да благодари на Кали.

Освен това от страниците на "Блясък" дамите ще могат да разберат какви са звездните тайни за отслабване, как да изберат правилния крем за лице, как да съсипят живота на новата изгора на бившия си, кои са 10-те неща, които ги правят горещи за мъжете, плашат ли се господата от умни жени и още мн.др.

Всичко това можете да научите в новия брой на списание "Блясък", който е пазара от 13 ноември, вторник.