Комедийната актриса Албена Михова се превъплъти успешно в ролята на Ейми Уайнхаус на сцената на шоуто „Великолепната шесторка 2“.
Албена Михова се превъплъти успешно в ролята си на Ейми Уайнхаус
Албена Михова се превъплъти успешно в ролята си на Ейми Уайнхаус

Комедийната актриса Албена Михова се превъплъти успешно в ролята на Ейми Уайнхаус на сцената на шоуто „Великолепната шесторка 2“. Тя взриви публиката в студиото на предаването с парчето на скандалната изпълнителка Rehab.

Междувременно станаха ясни дуетите, които ще се борят за мисията на „Великолепната шесторка 2“ - осигуряване на семейство за всяко дете от дома за бебета в гр. Шумен и превенция на изоставянето. Теди Кацарова ще пее със сървайвъра Николай Мартинов, фолк дивата Бони – със синоптика Емо Чолаков, Наско от Б.Т.Р. ще извива глас с олимпийската шампионка Йорданка Благоева, Тони Димитрова – с актьора Славчо Пеев, айдълът Тома – с Албена Михова, а Кольо Гилъна – с водещата на новините на PRO.BG Валентина Войкова.

Във втория епизод на благотворителното шоу снощи певците избраха своите партньори, след като чуха техни изпълнения на сцената. Валя очарова публиката с песента „Лудо младо”, Славчо Пеев показа стил с френската песен Salut, Йорданка Благоева пя и танцува на сцената с хита на АББА Mamma mia, Ники Мартинов показа завиден усет към музиката с песента на Васил Найденов "Междучасие", Албена Михова направи изключително артистично изпълнение на Rehab, а Емо Чолаков вдигна публиката на крака с хита на Миро «Губя контрол».

От вторник, 28 септември, двойките ще се състезават за подкрепата на зрителите, като първата задача, поставена от маестро Ачо Заберски, е велики български песни.