Дуото Албена Михова и Тома от „Мюзик Айдъл“ се очертава като фаворит във втория сезон на шоуто „Великолепната шесторка”.
Албена Михова и Тома от „Мюзик Айдъл“
Албена Михова и Тома от „Мюзик Айдъл“

Дуото Албена Михова и Тома от „Мюзик Айдъл“ се очертава като фаворит във втория сезон на шоуто „Великолепната шесторка”. Вчера стана ясно, че двамата са седмичните победители в риалитито, въпреки че младият рокаджия отсъстваше от предаването тази седмица. Той бе успешно заместен от Данчо Караджов.

Всичките 12 участници събраха до момента близо 130 000 лева за проекта "Семейство за всяко дете". Утре вечер те ще бъдат подкрепени от звезди от “Мюзик Айдъл”  и „България търси талант”. Зрителите ще видят и как шестимата популярни личности танцуват на сцената на „Великолепната шесторка”.

От екипа на шоуто издадоха, че Емо Чолаков е усвоил хип-хопа до съвършенство, Николай репетира брейк от сутрин до вечер, а Славчо Пеев е вече е надхвърлил очакванията на треньорите си от Dance Academy. Всички участници вече се подготвят за "патиротичната вечер" във вторник, когато ще пеят фолкролни песни. Кои са парчетата, ще стане ясно в утрешния епизод на "Великолепната шесторка" в 21.00 часа по bTV.