Звездата от „Скъпи наследници“ има момиченце

Любо Ковачев, който е сред звездите в новия хитов сериал на bTV „Скъпи наследници“, е щастливо обвързан и татко на момиченце.

Актьорът и дългогодишната му половинка Красена често постват снимки в социалната мрежа на 3-годишната си дъщеричка, а малката явно няма проблеми още от ранна детска възраст да бъде звезда. Въпреки че не я крие от феновете си, досега Ковачев е избягвал да говори публично за семейството си. Единственото, което е споделял, беше няколко месеца преди раждането на детето и факта, че терминът за появата й е бил на рождената дата на Шекспир. Приятелите му издават, че откакто малката се е родила, той бил всеотдаен родител и въпреки натоварения си снимачен график, участвал наравно в грижите за дъщеря си и я гледал като писано яйце.

По всичко личи, че Любо няма нищо общо с екранния си герой в Наследниците - Румен. В драмеди поредицата той е в образа на егоистичен лекар, който освен че се опитва да манипулира всички около себе си, включително и гаджето си Катя, се надява, че изневярата му ще бъде простена, само след няколко извинения от негова страна. Дали героинята на Даяна Ханджиева ще му даде втори шанс, зрителите на „Скъпи наследници“ ще разберат в новите епизоди.