62-годишният строител Нено Великов шашнал журито на „България търси талант“ с твърдението си, че е най-умният човек на света.
62-годишен строител твърди, че е най-умният човек на света
62-годишен строител твърди, че е най-умният човек на света

62-годишният строител Нено Великов шашнал журито на „България търси талант“ (на снимката) с твърдението си, че е най-умният човек на света. Как Любо Дилов, Маги Халваджиян и Хилда Казасян реагираха на тези думи, зрителите ще видят в утрешния епизод на риалитито.

Феновeте на предаването ще разберат и повече за Лида Гергова - жената, изоставена от родителите си като бебе, която мечтае за голямата сцена. Междувременно стана ясно, че  няколко звукозаписни компании вече са проявили силен интерес към песента “Вино червено” на друга участничка - уличната музикантка Кина Вълчева. Тя успя да впечатли журито и публиката с авторската си песен, която според мнозина е следващият български музикален хит.

Утре вечер от 21.00 часа в специалното издание на “България търси талант” зрителите на bTV ще видят и едно от най-запомнящите се участия досега. Епизодът ще покаже повече за школата “Багатур”, част от която са групата по бойни изкуства “Острието”. Преди ден момчетата изумиха журито с енергичното шоу, което представиха на сцената и спечелиха завинаги дамската част от комисията, както и водещите Мария Игнатова и Алекс Раева, с неочаквания стрийптийз на финала.